avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... schimbarea cartii de identitate expirate la ambasada ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

schimbarea cartii de identitate expirate la ambasada sau consulat

sora mea locuieste in Franta si i-au expirat CI si pasaportul. Pt pasaport am gasit indicatii si as vrea sa stiu daca si CI expirata se poate schimba la ambasada sau consulat iar daca da de ce acte are nevoie.
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 12:04, 14 Iunie 2010
Pe site-ul ambasadei gasiti toate datele necesare.
Cand sora ta are un drum in Romania, inainte se duce la cel mai apropiat consulat si isi ia titlu de calatorie. Costa 40 - 50 de euro.

Apoi isi poate face personal CI la urgenta, am explicat aici unde se face in Bucuresti:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)
Ajutor urgent va rog! pasaport expirat in strainatate Baphomedd Baphomedd Sunt in Turcia şi mi-a expirat pasaportul ,vreau sa stiu daca vor fi probleme la plecarea in Romania,pentru ca am de gand sa plec cu el expirat. Macar sa stiu ... (vezi toată discuția)