avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bunuri

Buna ziua,

In urma cu aproximativ 6 luni, am achizitionat prin transfer bancar un autoturism, pentru varul meu. Acesta mi-a spus ca imi va restitui suma in 3 luni, acest termen a expirat iar eu nu am primit nimic. Autoturismul a fost cumparat pe numele lui dar platit din contul meu. Exista posibilitatea de a-i lua acest bun si a-l trece pe numele meu prin instanta, dat fiind ca pot face dovada platii prin extras bancar?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 20:33, 31 Martie 2010
eventual sa-l dati in judecata ca sa va recuperati banii si apoi sa i se puna poprire,etc;contactati un avocat sa va ajute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)
Plata apartamentului, prin transfer bancar cristina.risca cristina.risca Buna seara, Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana fizica, iar plata as vrea sa o fac prin ordin de plata, prin transfer in contul ... (vezi toată discuția)