avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA INTRACOMUNITAR...//?????
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA INTRACOMUNITAR...//?????

Buna ziua.Am si eu o nelamurire,am un camion care lucreaza pe comunitate avand un contract cu o casa de expeditii din spania.Transportul se efectueaza pe diferite rute..ex:Spania-Franta..Franta -Italia...Italia-Spania.....et c in aceasta situatie cum ii fac factura la sfarsitul luni cu tva sau fara tva???? va multumesc:-/:-/
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 18:10, 1 Aprilie 2010
fara tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare de combustibil radubarna radubarna La o firma ce face transporturi in Comunitate, avand incheiat contract cu o casa de expeditii din Spania si Germania. Societatea alimenteaza combustibil din ... (vezi toată discuția)
Taxa drum, asigurare, transport intracomunitar marcat marcat O societate din Romania(A) inregistrata in scopuri de TVA presteaza servicii de transport catre o firma din Spania(B), inregistrata ca platitoare de TVA. ... (vezi toată discuția)
Facturare pt operatiuni intracomunitare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua,am doua spete pt care va solicit ajutorul,si nume: 1. Firma cu sediul in Romania,inreg.ca platitoare de tva si in ROI,obiect de activ.constructii,cu ... (vezi toată discuția)