Lucrez in cadrul unui consiliu judetean si nu am primit prima de concediu aferenta anului 2009. Am citit intr-un comunicat al MFP/04.02.2010 ca trebuia sa o primim.Un coleg spunea ca doar angajatii de la finante au primit-o, dar in comunicat se spune ca toti angajatii din institutiile publice trebuie sa o primeasca.Am inteles eu bine? Multumesc.
Prima de concediu pe 2009 neplatita ? Pai multe autoritati publice au acordat si primele de concediu pe 2010 de teama introducerii unor restrictii in acest sens cum se aude :stunned: .
Potrivit prevederilor art. 16 din Legea nr.329/2009 , prima de care beneficiaza angajatii la plecarea in concediu, aferenta anului 2009, poate fi platita de ordonatorii de credite ai autoritatilor si institutiilor publice pana la data de 31 ianuarie 2010, indiferent de data la care aceasta a fost solicitata.
Vedeti care a motivul neplatii prin cerere scrisa adresata conducerii si actionatii in judecata , daca e cazul ..
Al 13 lea salariu
nedreptate
Rog respectuos sa ne comunicati cand se acorda al 13 salariu pentru unitatile penitenciare ?
D-l Boc ne spune mereu ca nu s-a aprobat bugetul, dar salariul ... (vezi toată discuția)