avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comert practicat in targ ca persoana fizica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comert practicat in targ ca persoana fizica

Acum cativa ani cumparam prosoape din bucur obor si le vindeam in targ cu un mic adaos. Totul a mers ok pana cand intr-o duminica a venit la mine un politist imbracat in civil s-a legitimat si mi-a cerut "ACTE DE PROVENIENTA A MARFII sau ACTE JUSTIFICTIVE ALE MARFII" (nu mai imi aduc aminte exact formularea) Nu am avut asa ceva, a trebuit sa dau spaga ca sa nu-mi confiste marfa. Intrebarea mea este urmatoarea: Ca sa vand in targ imi trebuie bonul fiscal de unde am cumparat marfa sau cum trebuie facut ca sa intru in perfecta legalitate?
Mulumesc anticipat persoanelor care imi vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: dorelushu , utilizator 21:20, 6 Aprilie 2010
Exact din acest motiv am incercat "sa-i" fac si eu un calcul,ca in cazul in care nu scoate minim acesti bani si ceva in plus sa faca altceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pentru arbitri de fotbal stefystef46 stefystef46 Buna seara. Cu ce scop credeti ca CCA a hotarat ca arbitri de fotbal sa devina persoane fizice autorizate. Care ar fi avantajele si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl, af sau pfa? mesteruana mesteruana care este diferenta intre srl,af si srl din punct de vedere al impozitelor ce trebuiesc platite catre stat si al obiectului de activitate?voi ce ati alege? (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)