avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor

de 6 ani sant stresat intrun proces penal , am fost condamnat la 8,5 ani de detentie , la inalta curte de casatie si justitie sentinta a fost casata si trimes dosarul spre rejudecare la prima instanta , prima instanta la trimes dinou la parchet .
oare ce sa fac?
sa fac plangere la cedo ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:54, 4 Aprilie 2010
Buna ziua !
Sa va angajati un avocat foarte bun pe drept penal.
va multumesc , am avut unul care adecedat se numea CRISTIAN IORDANESCU ,acum am un fost colaborator al dansului ,
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati nume persoane ,beneficiati de facilitatea Editeaza ,care va permite revenirea la textul initial,corectarea si completarea acestuia
2-Avand in vedere complexitatea cauzei se impune sa angajati avocat specialist
Din cate cunosc la CEDO se pot face sesizari,numai cu privire la cauzele ramase definitive si irevocabile,care nu mai pot fi atacate.
Din nefericire,avocatul titular al cauzei dvs.,un excelent practician ,a decedat,iar dvs.trebuie sa cumpaniti bine cui incredintati cauza
Faptul ca dosarul a ajuns din nou la parchet, consider ca ati avut un avocat foarte bun.
De CEDO nici nu poate fi vorba pana nu epuizati toate etapele instantelor din |Romania

Alte discuții în legătură

Se mai poate ceva? eventual cedo? dandanaua dandanaua Proces penal judecat la fond, apel si recurs.In recursul partii vatamate, se schimba inclusiv solutia pe latura penala. Treaba e ca se fac, in solutionarea ... (vezi toată discuția)
Instanta nu s-a pronuntat asupra unei fapte din rechizitoriu - motiv de casare dharalamb dharalamb nepronuntarea instantei de fond pe unul din capetele de acuzare din rechizitoriul procurorului, poate constitui un motiv de casare a hotararii primei instante ... (vezi toată discuția)