avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident la munca

daca am suferit un accident in timp ce taiam un dulap cu flexul la munca eu lucrand ca ospatar as putea sa dau patronul in judecata ca ma pus sa tai dulapul. am fost operat de doua ori pana acum la picior si doctorul mi-a spus ca o sa ma fac bine
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 13:47, 2 Aprilie 2010
In atributiile dvs de serviciu , fiind ospatar, nu aveati obligatia de a efectua astfel de prestatii. Nu aveati nici instructajul pentru folosirea flexului. Consider ca si dvs , dar si cel care vi-a cerut sa faceti astfel de lucrare vi-ati asumat niste riscuri. Insa, salariatul face ce ii cere seful.... fara obiectiuni, de prea multe ori. Daca puteti dovedi ca ati fost pus sa lucrati cu flexul , iar acum sunteti in suferinta, vorbiti cu cei de la ITM, sau cu un avocat si il veti putea trage la raspundere pe patron.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare muncitor priceput dar fara calificare atestata atenastef atenastef [i]Buna ziua, Societatea noastra doreste angajarea unei persoane calificata in meseria de presator metale la rece. In urma anuntului s-au prezentat doua ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina firmei maximilian gaga maximilian gaga acum 2 saptamani , in timpul serviciului ,am fost trimis de catre seful meu sa duc marfa la un magazin ,intr-o alta localitate. pe drumul catre magazin ... (vezi toată discuția)
Accident de munca lucaflavius2014 lucaflavius2014 tatal meu lucreaza sofer de tir,avand o cursa de incarcare din turcia acolo in timp ce tragea prelata cel cu stivuitorul nu sa uitat in spate si la calcat cu ... (vezi toată discuția)