Este posibil sa fie contestata o hatarare irevocabila la acelasi tribunal, in aceeasi perioada, cu doua complete de judecata diferite? Contestator este Comisia Locala a Fondului Funciar, intimate sunt soacra mea (in favoarea careia este sentinta irevocabila) si Comisia Judeteana a Fondului Funciar. Soacra mea a primit doua instiintari, una pentru data de 16.04.2010 si una pentru 19.04.2010, amandoua cu acelasi text, diferenta este de data si de completul de judecata. Contestatiile in anulare sunt depuse de Comisia Locala, una pe data de 26.03.2010, una pe data de 29.03.2010, amandoua cu obiect dosar: fond funciar contestatie in anulare.
avocatul nostru a devenit intre timp judecator si nu mai poate pleda .
este necesar sa gasim alt avocat tinand cont de faptul ca socrii mei se judeca cu primaria de 6 ani si au castigat de 4 ori in instanta (si la tribunalul din localitate si la judet) si ei iar au facut recurs si iar....?. acum am crezut ca se va termina deoarece au sentinta irevocabila dar primaria a facut iar recurs cu "contestatie in anulare"si nu unul ci doua pentru aceeasi hotarare .
este momentul sa ne gandim la eventualitatea unui proces la un for superior ( CEDO ) sau este o incercare de tergiversare din partea primariei ?