avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare intrebatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare intrebatoare

Lucrez la o firma care are ca obiect de activitate transportul. La angajare am semnat CIM dar nu si CCM. Imi puteti spune daca in aceste conditii firma la care lucrez se supune CCM ramura transporturi sau doar CCM unic pe tara?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:31, 4 Aprilie 2010
Nu stiu ce intelegere aveti dvs. cu firma si de ce va ponteaza 12 ore daca stati 24. Deja se intra intr-o zona conflictuala. Discutati cu conducerea si poate ajungeti la o solutie amiabila sau actionati-i in instanta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul taximetristilor? bobo24 bobo24 ce salariu trebuie sa aiba un taximetrist? (vezi toată discuția)
Ccm nivel ramura gentilom gentilom La o firma care are ca obiect de activitate transportul pe apa(maritim si fluvial) dar care intre timp a vandut navele maritime si a ramas doar cu cele ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii transporturi carmenctin carmenctin Compania pentru care lucrez de 1 an si 3 luni a decis sa recurga la restructurare si la desfiintarea postului pe care il ocupam. 1. Pot beneficia in acest caz ... (vezi toată discuția)