Sunt angajata la o societate comerciala privata cu specific medical (cu contract de munca pe durata nedeterminata), iar in perioada februarie 2006-decembrie 2006 am beneficiat de concediu pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani, acordat in conditiile OUG 148/2005. Anterior acestui concediu am beneficiat de concediul legal de maternitate de 126 de zile.
In perioada in care m-am aflat in situatiile sus-mentionate, la unitatea la care sunt angajata au avut loc 3 indexari ale salariului de cate 5% fiecare (1 in 2005 si 2 in 2006), prevazute in contractul colectiv de munca (se prevad 2 indexari de 5% pe an), de care eu nu am beneficiat.
As dori sa aflu legalitatea neacordarii acestor drepturi, avand in vedere ca procentul mentionat s-a aplicat la toti angajatii "prezenti la program" la fel (nediferentiat). Exista posibilitatea "recuperarii" acestor drepturi si daca da, in ce mod trebuie procedat?
Cu multumiri,
Andra G
P.S. CCM 2007-2010 unic se aplica si de catre societatile comerciale private?
Clauzele contractelor colective de muncaă produc efecte pentru toţi salariaţii incadraţi in unitaţile din ţară, indiferent de forma de capital social (de stat sau privat, roman sau strain/mixt), în cazul contractelor colective de muncă la nivel naţional.
Prevederile contractului colectiv de munca produc efecte pentru toti salariatii din unitate, indiferent de data angajarii sau de afilierea lor la o organizatie sindicala din unitate.
Solutia pentru recuperare este o actiune in instanta.