avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluare spalatorie auto CLUJ-NAPOCA cu datorii !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluare spalatorie auto CLUJ-NAPOCA cu datorii !!!

Intentionez preluarea unei spalatorii auto (afacere cu personal , firma cu tot) , situat in parcarea unei SUPERMARKET din Cluj-N.. Firma are restante catre SUPERMARKET (chirie lunare pe mai multe luni in valoare de aprox.32mii lei) si are credit la o banca in valoare de aproximativ 10.000 de euro !Cum este mai avantajos sa procedam :preluare afacerii propriuzise cu transcriere activelor pe firma mea existenta in prezent (firma cladita pe respect si curata!)dar cu costuri mai mari (avocat , contract de intabulare a terenului inchiriat si onorarii ) sau preluarea firmei de spalatorie auto (cu contracte , autorizatii la zi ) cu restante si credite ???
Cel mai recent răspuns: lenart denes , utilizator 14:22, 7 Aprilie 2010
MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma cu datorii ContSters95349 ContSters95349 Buna ziua. Am o firma de transport marfa din 1995 si am un credit de 15.000 euro pe firma de aprox 3 luni si 2 facturi scadente peste 2 luni FARA fila cec in ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de cesionare anaioana anaioana Este vorba despre un magazin, ieri am fost la registrul comertului impreuna cu persoana caruia i_am cesionat magazinul, am semnat actele, am inteles ca azi o ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma claudiupro2004 claudiupro2004 Buna ziua. Am si eu nevoie de cateva sfaturi, va rog. Vreau sa cumpar si eu o firma. Este un magazin de cartier, care \"merge bine\", al unui prieten care ... (vezi toată discuția)