avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract vanzare marfa cu plata in rate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract vanzare marfa cu plata in rate

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un model de contract de vanzare marfa(obiecte de folosinta indelungata: mobila, electrocasnice, electronice) cu plata in rate . Intentionez sa vand astfel de marfuri si sa incasez c/val lor in rate prin magazinul pe care-l am .
Totodata va rog sa-mi indicati si care este legislatia care guverneaza acest tip de incasare ,care sunt masurile asiguratorii pe care trebuie sa le iau(prin contract sau anexe ale contractului ) pentru recuperarea c/val. marfurilor precum si sa-mi comunicati daca am dreptul (in calitate de comerciant cu amanuntul) sa incasez pe langa val.marfurilor si o dobanda .
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 20:38, 5 Aprilie 2010
contactati un avocat sa va ajute,succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online- produse import cosmin1784 cosmin1784 Buna seara , Doresc sa-mi creez un magazin online, la inceput pe platforma altora. Am inteles ca ma pot constitui ca PFA neplatitor de TVA. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Legislatia online / comerti electronic varianta complecta Salajean Salajean Buna ziua, Am un magazin online, si as dorii sa-l pun la punct la capitolul Legislatia Online / Comerti Electronic, drepturi si obligatii ale ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru pfa alinutza_dada19 alinutza_dada19 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:am fost sa infiintez o firma(pfa),dupa ce am completat actele mi s-a cerut coduri caen,si dupa ... (vezi toată discuția)