avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Daca am avut contract de munca pe perioada determinata, am dreptul la somaj?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:10, 5 Aprilie 2010
Daca va inceteaza la data expirarii contr pe determinata, da aveti dreptul la somaj. Si sa aveti lucrate 12 luni din 24!
La expirarea CIM pe perioada determinata (conform art.56, lit.j din Codul muncii) beneficiati de indemnizatie de somaj daca aveti lucrate 12 luni in ultimele 24 de luni, indiferent la cati angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata camieudaria camieudaria intrebarea mea este urmatoarea ca si angajator , daca am un angajat cu contr pe per det , daca nu mai vreau sa-i prelungesc contr de munca sunt obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Speta sorri sorri Care este termenul pentru contractele pe perioada determinata? Lucrez la o firma privata si am fost angajata cu contract pe perioada determinata de 7 ... (vezi toată discuția)
Conditii de obtinere a somajului Lacd Lacd Buna ziua,e Am fost angajata timp de 6 ani la o societate comerciala, cu norma intreaga, de unde am plecat cu demisie. Am fost reangajata la o alta ... (vezi toată discuția)