avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conducta Transgaz pe teren particular.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conducta Transgaz pe teren particular.

Sunt propietarul unui teren pe care se afla o conducta magistrala (Transgaz) si am construit la 22m de ea casa ,ce pot sa fac sa scap de ea...sau sa castig niste bani .Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters7627 , utilizator 07:40, 9 Aprilie 2010
Sa va rectificati titlul de proprietar :D
Primul pas, e sa discutati cu cei care au amplasat pe terenul dvs. conductele. Cred ca au avut ei un acord, avize etc.
Dar am inteles ca eu nu aveam voie decat la 50m sa construiesc si aproape tot terenul nu pot sa-l folosesc din cauza celor de la Transgaz...Multumesc!
Ceea ce ar trebui sa ne precizati dvs este daca conducta era edificata acolo cand dvs ati devenit proprietar pe acel teren sau aceasta a fost edificata ulterior pe terenul proprietatea dvs fara ca sa fiti instiintat. Cat priveste edificarea casei nu este acelasi tratament juridic in cazul in care dvs ati construit casa la 20 de metri de conducta sau conducta a fost construita la 20 de metri de casa dvs. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)
Traversare conducta transgaz danu2566 danu2566 Bună, sunt proprietarul unui teren extravilan în zona Timișoara, de curând am fost notificat de către Transgaz că peste terenul meu urmează să treacă ... (vezi toată discuția)
Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)