avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca nu am carte de munca dar am un pfa descis cat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca nu am carte de munca dar am un pfa descis cat poate sami ceara pensia alimntara la copil

multumesc:((
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:38, 13 Aprilie 2010
daca veti fi obligat la plata pensiei alimentare raportat la venitul minim pe economie , aceasta va fi in cuantum de 1/4 din 600 ron (parca ) .
dar cel mai probabil cuantumul pensiei alimentare se va stabili avandu-se in vedere veniturile din decizia de impunere de la finante .
roxanel a scris:

daca veti fi obligat la plata pensiei alimentare raportat la venitul minim pe economie , aceasta va fi in cuantum de 1/4 din 600 ron (parca ) .

Da, daca se ia drept baza de calcul venitul minim pe economie, pensia de intretinere datorata unui copil minor este de 150 lei/luna. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar recalculare pensie alimentara insistenta_67 insistenta_67 buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa contina dosarul pe care sa-l depun la judecatorie pentru recalcularea pensiei alimentare. divortul de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara mirka mirka Buna ziua, in urma divortului copilul meu a fost incredintat tatalui prin hot definitiva si irevocabila platesc o pensie alimentara de 100 euro. De cateva ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara graur_nicu graur_nicu la stabilirea pensiei alimentare, instanta are obligatia legala sa tina cont si de situatia medicala financiara sociala a celui ce va trebui sa plateasca ... (vezi toată discuția)