avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de identificare fiscala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de identificare fiscala

Cristos a Inviat! Va rog sa-mi spuneti,dupa ce am otinut de la ONRC certificatul de inregistrare ce acte trebuie sa mai depun si unde,pentru un SRL nou infiintat? Obiectul de activitate are codul CAEN 1623,Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:38, 7 Aprilie 2010
Adevarat a inviat !
Mergeti cu toate actele de la Registru (hotarare judecatoreasca, certificat inmatriculare, act constitutiv, contractul sediului social - copie si original) la administratia financiara de la sediul social, completati acolo o cerere de inregistrare fiscala si formularul 010 de declarare a vectorului fiscal, asteptati cateva zile, vi se elibereaza certificatul de inregistrare fiscala si dupa aceea incepeti treaba.
SUCCES !!
Va multumesc din suflet!
La administratia financiara pentru inregistrare.
La Administratia Financiara, aveti mai multe de facut. Daca sunteti platitor de TVA, va trebui sa solicitati certificatul pentru platitor de TVA, iar daca aveti puncte de lucru, trebuie declarate.
Tot la Administratia Financiara veti inregistra casa de marcat, daca aveti asa ceva.
Vectorul fiscal nu se modifica decat daca a intrevenit vreo modificare de la inregistrarea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat dupa infiintarea societatii comerciale Aty80 Aty80 Buna ziua, Am infiintat un SRL ,actele de la registrul comertului deabia mi-au iesit. Intrebarea mea ar fi: ce pasi trebuiesc urmati de acum incolo? De ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale srl nou infiintata ContSters199782 ContSters199782 Buna ziua! Am infiintat de curand (la 14 martie a fost eliberat Certificatul de inregistrare) o societate comerciala (srl) neplatitoare de tva, fara angajati ... (vezi toată discuția)
Firma noua corinams corinams Buna ziua, am infiintat o firma, nu stiu daca acum se mai elibereaza anexa la certificatul de inregistrare si daca da, care este procedura. Si mai am o ... (vezi toată discuția)