avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata, in anul 2 de master
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata, in anul 2 de master

Buna ziua! Am si eu o intrebare...Sunt in anul 2 la master, facultate de stat, cursuri de zi (termin in iulie 2010) si sunt insarcinata in 6 saptamani. Ca sa pot beneficia de indemnizatia de crestere copil, imi pot baga somaj dupa ce dau dizertatia? Sau ce altceva as putea face ca sa pot beneficia de aceasta indemniatie? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:40, 15 Iunie 2010
1. Puteati sa beneficiati de indemnizatie de somaj daca ati fi depus actele la AJOFM in termen de 60 de zile de la absolvirea facultatii (chiar daca ulterior ati urmat masteratul).
2. Daca AJOFM v-a spus ca p[uteti sa beneficiati de indemnizatie de somaj dupa masterat atunci mergeti sa depuneti actele.
2. Legea prin care masteratul este luat in calcul pentru indemnizatia pentru CCC pana la 2 ani este in lucru, nu a fost aprobata, inca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu - masterand monahelenus monahelenus Incepand cu data de 18 iulie 2011 voi avea CIM desfacut de la cfr...ca urmare a aplicarilor masurilor de concediere colectiva..... Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SilviaVictoria SilviaVictoria Buna ziua. As aprecia enorm de mult daca m-ati putea ajuta intro anumita problema. Anul 2011 am fost studenta la zi in anul III la 2 facultati simultan, la una ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj dupa absolvire master danypop danypop Ma confrunt cu o chestiune de interpretare a legii. In legea Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de ... (vezi toată discuția)