avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prenatal in somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prenatal in somaj tehnic

Va rog,spuneti-mi daca am semnat pentru a intra in somaj tehnic,mai pot intra in prenatal?Cu alte cuvinte prenatalul anuleaza decizia de somaj tehnic?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:28, 6 Aprilie 2010
1. OUG 158/2005 spune:
Art. 16. -
(1) Asiguraţii a căror incapacitate temporară de muncă a survenit în timpul concediului de odihnă sau al concediului fără plată beneficiază de indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă, concediul de odihnă sau fără plată fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate să fie reprogramate.

2. Sunt prevazute numai situatiile in care concediul medical intervine in timpul CO sau a concediului fara plata. Inseamna ca in celelalte situatii concediul medical nu produce modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in somaj tehnic? maryang maryang Se poate da adeverinta medicala pt. spital pt. un salariat aflat in somaj tehnic? Ce implicatie are un concediu medical in somaj tehnic? (vezi toată discuția)
Ce are prioritate concediul fara salar sau concediul medical? cristina69 cristina69 Buna seara. Va rog sa imi spunei daca un angajat al unei societati comerciale se afla in concediu fara salar (si cim este suspendat) si se imbolnaveste in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical versus concediu fara plata asociatiamariacastelana asociatiamariacastelana Buna ziua. Daca o angajata este in concediu fara plata cu acordul partilor si aduce concediu medical dupa ce este deja in concediu fara plata se face incetarea ... (vezi toată discuția)