avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tabel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tabel

Va rog sa-mi spuneti daca instanta de la un tribunal cere ( la insistenta paratei ) un tabel cu membrii de sindicat ( eu avand acest tabel la administratie si acestea refuza sa mi-l dea ) ,pot sa duc un raport sindicat emis de administratie cu toti membrii cotizanti si situatia opririi cotizatiei sindicale intr-o anumita luna?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:21, 6 Aprilie 2010
pentru refuzul prezentarii documentelor solicitate de instanta, partea care le detine si refuza, nejustificat, acest lucru poate fi sanctionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza? arhontele arhontele Un sindicat deschide proces in numele membrilor .Procesul este castigat dar in hotarare nu sunt precizate numele membrilor in numele carora s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Cum formulez chemarea in judecata ca-mi retine ilegal cotizatia la sindicat si fond greva, fiind nesindicalist si am notificat ca nu consimt retinerea ? Titi Perescu Titi Perescu Buna ziua . Ma numesc Perescu Petru , si doresc sa actionez in judecata CFR CALATORI - Serviciul R.U.O. al Regionalei CFR CALATORI TIMISOARA, respectiv Biroul ... (vezi toată discuția)
Sarcina probei in litigiile de munca FRD FRD Intr-un litigiu de munca reclamantul si parata au solicitat ca mijloc de proba ,proba cu inscrisuri si expertiza contabila.La termenul cand a avut loc ... (vezi toată discuția)