avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model adeverinta venit in proces de partaj bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model adeverinta venit in proces de partaj bunuri

Buna ziua,

In cadrul procesului de partaj eu, in calitate de reclamant am solicitat atribuirea bunurilor in cota de 50 si 50. Fostul, a cerut si el tot 50% si 50%, dar a considerat important sa mentioneze ca el a dobandit pe perioada casatoriei venituri substantial mai mari decat mine si cere sa se tina cont de acest aspect, desi la sfarsitul cererii reconventionale spune ceva de genul "... este firesc sa se retina faptul ca eu am obtinut venituri considerabil mai mari decat ale paratei reconventional, dar pentru echitate nu doresc sa-mi fie atribuita o cota mai mare".
In urma cererii reconventionale depuse de el, eu am depus ... prin care am aratat ca pe langa salariu, am obtinut venituri din diferite surse, vanzari parti sociale, dividende, servicii de consultanta, etc. In instanta, mi s-a solicitat adeverinta de venit, fara a se preciza pe ce perioada sau ce forma trebuie sa aiba adeverinta.
Intrebare:
1. daca amandoi am cerut 50 si 50, la ce mai este nevoie de adeverinta?;
2. imi scapa mie ceva, sau fostul vrea acum mai mult de 50% prin formularea care a facut-o in cererea reconventionala?
3. in aceste conditii instanta poate sa-i atribuie lui mai mult de 50%, chiar daca noi cerem 50 si 50?
4. daca adeverinta trebuie sa cuprinda veniturile pe perioada casatoriei trebuie completata cu venitul pe fiecare luna in parte, sau poate fi ex. 2008- venituri medii nete lunare de 458 lei, 2009- venituri nete medii lunare de 501 lei?
5. adeverinta trebuie vizata la ITM, trebuie sa duc si copie dupa cartea de munca pt. a face dovada?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carolinacaro , utilizator 15:16, 6 Aprilie 2010
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dodo12 dodo12 impreuna cu fostul sot detinem un apartament cumparat in timpul casatoriei.ce drept am eu din acest apartament ?Sotul meu a lucrat in strainatate ,eu am lucrat ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune repus pe rol raluca32 raluca32 Am un proces de partaj pe rol , un proces anevoios si greu au fost in partajare doua imobile s-au parcurs toti pasii s-a pronuntat admitrea in principiu in ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, V-am mai scris si va multumesc frumos pentru raspunsurile primite. S-a incheiat judecata de partaj la prima instanta si am facut apel,la ... (vezi toată discuția)