avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in ce conditii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in ce conditii

in primul rind Hristos a inviat , iar in al doilea rind daca sotul meu a abandonat deja casa si copilul nostru au pos sa-i refuz dreptul de a-mi lua copilul la el si de al aduce atunci cind are el chef?
Cel mai recent răspuns: ivanflorentina50 , utilizator 15:51, 6 Aprilie 2010
domnule avocat multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebarre:sotul meu ne-a parasin deja de 3 luni iar in tot acest timp nu a mai contribuit deloc la intretinerea fiului nostru(lucru recunoscut si de el) in virsta de doar un anisor si patru luni , dar a introdus deja actiunea de divort iar acum i-mi face tot felul de sicanii avindu-l ca arma pe fiul nostru in timpul saptaminii cind chiar as avea nevoie de ajutorul lui nu il ia pe filip o face doar in weekend iar cind il are la el refuza sa-l mai aduca pina luni dimineata.pot eu sa refuz sa-l mai ia pe filip de acasa . va multumesc inca odata si astept sfaturile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului elisabetapop elisabetapop Buna seara,as vrea sa stiu ce sa mai schimbat la legea noua cu privire la incredintarea unui minor la unul dintre parinti prin hotarire judecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)
Intretinere minor ivanflorentina50 ivanflorentina50 buna seara tuturor celor care au fost aproape de mine in momentele mele cele mai grele. cu bucurie in suflet va spun ca mi-am revenit total si ca tot ceea ce ... (vezi toată discuția)