am primit o istiintare de plata din partea unei societati care a achizitionat creditul meu de la o banca comerciala, pe motiv ca am ramas in urma cu ratele. ok.. acum ,cei de la societatea care a cumparat creanta, imi cer sa platesc intreaga suma in termen de 30 de zile sau, in cel mai fericit caz sa mi-l imparta pe parcursul unui an intreg. ce solutii sunt in acest caz, ce e de facut? dat fiind ca n-am cum sa platesc prin modalitatile pe care mi le-au propus ei
va multumesc
1. Cesiunea de creanta are efect cu privire la debitorul cedat (adica dumneavoastra) din momentul notificarii acestuia. Cu alte cuvinte, doar de la data cand ati fost notificat ca s-a cedat de catre banca respectiva creanta aveati obligatia de a-i plati ratele societatii cesionare;
2. Trebuie sa vedeti articol cu articol contractul facut cu banca cedenta pentru ca daca contractul acesta prevedea ca in caz de intarziere a platilor pentru X zile ... urmeaza ca intregul credit sa fie achitat de indata ... atunci nu prea aveti ce face decat sa platiti ori sa pierdeti imobilul ipotecat care urmeaza sa fie scos la licitatie.
tragerile se efectueaza..., ..., integral dupa 180 de zile de la data indeplinirii tututror conditiilor de tragere #-o la asta se refera? n-au trecut 180 de zile ci 60:stunned: