avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiunea creditului ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiunea creditului ipotecar

am primit o istiintare de plata din partea unei societati care a achizitionat creditul meu de la o banca comerciala, pe motiv ca am ramas in urma cu ratele. ok.. acum ,cei de la societatea care a cumparat creanta, imi cer sa platesc intreaga suma in termen de 30 de zile sau, in cel mai fericit caz sa mi-l imparta pe parcursul unui an intreg. ce solutii sunt in acest caz, ce e de facut? dat fiind ca n-am cum sa platesc prin modalitatile pe care mi le-au propus ei
va multumesc
Cel mai recent răspuns: eu una , utilizator 19:42, 6 Aprilie 2010
1. Cesiunea de creanta are efect cu privire la debitorul cedat (adica dumneavoastra) din momentul notificarii acestuia. Cu alte cuvinte, doar de la data cand ati fost notificat ca s-a cedat de catre banca respectiva creanta aveati obligatia de a-i plati ratele societatii cesionare;
2. Trebuie sa vedeti articol cu articol contractul facut cu banca cedenta pentru ca daca contractul acesta prevedea ca in caz de intarziere a platilor pentru X zile ... urmeaza ca intregul credit sa fie achitat de indata ... atunci nu prea aveti ce face decat sa platiti ori sa pierdeti imobilul ipotecat care urmeaza sa fie scos la licitatie.
tragerile se efectueaza..., ..., integral dupa 180 de zile de la data indeplinirii tututror conditiilor de tragere #-o la asta se refera? n-au trecut 180 de zile ci 60:stunned:
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2010
eu una, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta/credit mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata rate lunare peste 200 zile-consecinte GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, Am contractat un credit in baza adeverintei de salariu ,in 2007 de la o banca .Dupa ce am platit ratele lunare conform graficului timp de 2 ani,m-am ... (vezi toată discuția)