avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract salubrizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract salubrizare

Buna ziua.Am deschis de o luna de zile un cabinet de relaxare si cosmetica,si pentru a obtine autorizatia de functionare imi cere un contract cu o firma de salubrizare #-o(cabinetul se afla in incinta unui imobil si platesc in plata intretineri aceste taxe)apartamentul fiind inchiriat de la proprietar particular.Are cineva vreo pista sa ma lamuresc,mi se pare jaf pe fata "legall".X-(Va multumesc .
Daca aveti contract separat cu firma de salubritate trebuie sa aveti si un tomberon special, al Dv.
Dupa ce indepliniti aceste conditii, mergeti la asociatie, la presedinte si cereti sa va scoata de la cota pentru salubritate, aratand contractul cu firma respectiva.
Este firesc sa vi se ceara un contract pentru salubrizare.
Puteti face contract cu firma de salubrizare si-l duceti in copie la asociatie.
Puteti incheia acea conventie cu asociatia in care sa fie cuprinse si obligatiile dv pentru salubritate in functie de numarul de persoane ce-si desfasoara activitate si numarul clientilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pentru un acord de functionare la primarie este cerut ... andradima andradima Buna ziua! Pentru un acord de functionare la primarie este cerut un contract cu o firma de salubrizare si factura. Societatea noastra este chiriasa si are un ... (vezi toată discuția)
Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)
Contract de salubrizare vladir vladir sunt proprietarul unuiapartament, la parterul unui bloc, in care se afla si sediul social al societatii pe care o administrez, precum si spatiul comercial al ... (vezi toată discuția)