Buna ziua! Pentru un acord de functionare la primarie este cerut un contract cu o firma de salubrizare si factura. Societatea noastra este chiriasa si are un contract cu proprietarul din care reiese ca prin plata utilitatilor, proprietarul plateste inclusiv serviciul de salubrizare, acestia avand contract cu SC URBAN SA. Am incarcat contractul cu proprietarul impreuna cu actul aditional, dar cei de la primarie au zis ca doresc contractul cu firma de salubrizare, nu cu proprietarul ( desi reiese ca acestia platesc mai departe serviciile).
Aveti idee ce este de facut?
Multumesc..
Cititi cu atentie regulamentul privind salubritatea, partea legata de persoanele juridice, mai ales.
Ar trebui sa-l gasiti pe site-ul primariei. Probabil ca asa scrie in regulament. Sau nu.
Probabil exista o declaratie pe proprie raspundere.
Poate ca proprietarul trebuie sa declare, rectificativ, altceva. Si nu veti mai plati salubritatea prin contractul cu el.
Poate ca dvs. trebuie, ca societate, sa faceti o astfel de declaratie.
Firmelor li se impun un contract pe cantitate si de obicei minim 1 metru cub.
Adica platesc un cost mai mare si nu li se da diverse autorizatii pana nu se face un comntract pe respectiva firma.
Daca exista asociatii de proprietari cateodata in unele locatii de spatii si unele primariile accepta si plata prin asocaiatiile de proprietari , care este pe numarul de persoane si le convine ca ies mulkt mai ieftin.
========================================================================
De aici si deductia ca nu e cazul sa comenteze firmele la nr persoanelor , asa zisa conventie pe care le-o "impune" asociatia cateodata desi ei ar trebui sa aiba contract separat mult mai scump.
Mai mult daca au contract separat sa-si tina tomberonul in spatiu inchirat adica pe proprietatea lor.
Il tin afara langa ale noastre => mai apare o chirie.
Contract salubrizare
valcat
Buna ziua.Am deschis de o luna de zile un cabinet de relaxare si cosmetica,si pentru a obtine autorizatia de functionare imi cere un contract cu o firma de ... (vezi toată discuția)