avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco omniasig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco omniasig

in anul 2007 am cumparat o dacia logan prin credit auto,si am semnat un contract casco cu firma omniasig pe un termen de 10 ani atat cat este si creditul auto. in contractul casco este stipulata franciza 0, acum daca vreau sa deschid un dosar e daune la ei o sa imi ceara franciza? pana acum nu am fost instiintat de catre omniasig in legatura cu vreo schimbare din contractul semnat in 2007.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:55, 20 Iunie 2010
Va multumesc de raspuns,contractul era pe10 ani(cu plata in rate lunare), pana la urma am acceptat fransiza, desi nu este corecta dpdv moral (erau si atunci contracte cu fransiza al caror cost era mai mic) nu semnasem conditiile ci doar polita , dar lipsa timpului si sa spun sincer comoditatea (plata o fac direct prin banca) m-au determinat la acceptarea fransizei.
Este normal ca o polita cu fransiza, sa coste mai putin decat una fara.Situatia este initiala, atunci cand inca nu s-au platit daune. Dvs. sunteti in situatia in care ati beneficiat deja de daune platite si atunci conditia asiguratorului a fost ca se vor introduce "penalitati" prin fransiza oblligatorie.Moralitatea cred ca se pastreaza.
Pentru a va autolinisti, calculati cam cat ati platit asigurarea si cat ati beneficiat prin daunele platite.Sunt convins ca nu sunteti i pierdere, deci investitia a functionat (corect:surrender:)
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Franciza casco ciprianiustinian ciprianiustinian Buna ziua In 2007 am cumparat un logan cu credit prin banca, franciza 0. in urma cu o saptamana am avut o dauna la masina. Asiguratorul mi-a spuns ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Omniasig ne fura oceanu andrei oceanu andrei Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca ... (vezi toată discuția)
Contract casco modificat??? ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua.In 2007 mi-am achizitionat o masina prin rata bancara timp de 4 ani.Bineinteles ca am fost \"obligat\" sa-mi fac CASCO pe aceasta perioada.Cand am ... (vezi toată discuția)