avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

serviciu

mi s-a spus ca daca indeplinesti functia de sef birou 2 ani poti fi promovat in caz de transformare a biroului in serviciu ,in functia de sef serviciu(avand studii superioare si de master),fara un alt examen.Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: ContSters137098 , utilizator 11:08, 7 Aprilie 2010
Daca exista performana in functia de sef birou-hotarirea de promovare apartine SEFULUI, daca exista dubii...este posibil ca functia de sef serviciu sa fie scoasa la concurs si in urma examinarilor ( sau nu :sorry:)sa fie atribuita celui mai bine pregatit profesional(sau nu :sorry:)
Raspunsul cred ca nu te multumeste dar as vrea sa te ambitioneze si sa fii cel mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de conducere klausz klausz daca in momentul de fata sunt sef de birou ,avand 5 subalterni cu mine 6,iar biroul urmeaza a se transforma in serviciu,adica 7 subalterni cu mine 8,pentru ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie institutii publice (primarie) vulpemihaelasanda vulpemihaelasanda Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un angajat cu studii superioare economice si masterat in stiinte economice din cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii lunga durata masterat Gvirgil Gvirgil Legea educatiei nationale nr. 1/2011 prevede: Art 153 (2) Diploma de absolvire sau de licentă a absolventilor învătământului superior de lungă durată ... (vezi toată discuția)