avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns.
am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe casa(nu a fost girat cu casa).
casa nu este toata a mea eu detin o cota parte din ea.cum se va proceda
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 17:52, 8 Aprilie 2010
Va multumesc, stiu ca in ochii lor sunt de rea credinta dar nu am mai avut cu ce sa mai platesc ratele nu ca nu am vrut.Nu stiu daca se rezolva cu numai cu poprirea ptr ca mi s-a oprtit din salariu de 2 luni si acum a venit aceasta instintare de executare silita
emy2001 a scris:

iar acum mi se pune sechestru pe casa(nu a fost girat cu casa).

Ati fost somata...instiintata ca daca nu veti plati datoria se va trece la indisponibilizarea bunurilor mobile cat si a celor imobile..urmand sa se instituie in acest sens un sechestru...sau deja s-a dispus aceasta masura?

emy2001 a scris:

Va multumesc, stiu ca in ochii lor sunt de rea credinta dar nu am mai avut cu ce sa mai platesc ratele nu ca nu am vrut.Nu stiu daca se rezolva cu numai cu poprirea ptr ca mi s-a oprtit din salariu de 2 luni si acum a venit aceasta instintare de executare silita

Stati doamna, linistita, ca tuturor ni se intampla sa nu mai avem. Mai ales in vremurile astea...
Fiti tare si o sa treceti peste toate.
Ati fost somata...instiintata ca daca nu veti plati datoria se va trece la indisponibilizarea bunurilor mobile cat si a celor imobile..urmand sa se instituie in acest sens un sechestru...sau deja s-a dispus aceasta masura?

Este o somatie prin care se spune ca dacain termen de 15 zile nu platesc tot creditul +chelt de executare citez"se va trece la vanzarea cotei indivize de
3/8 din imobil.
Cautati un avocat bun in executarea silita.
Consider ca acest gen de executari se fac destul de greu..sau...niciodata, dar...se pot intampla fel si fel de lucruri.
Tratati serios problema, sigur sunt si motive ptr. o contestatie la executare.
Luati legatura cu un avocat.
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pe care ii urmeaza banca in momentul cand nu mai platesti ratele la banca gaer gaer Dupa somatiile de rigoare, evident ,cum se ajunge la executarea silita, popriri, etc (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters108914 ContSters108914 In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)