avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de munca

la desfacerea contractului de munca la cererea angajatului se poate face o mentiune legata de secretul de serviciu si de imposibilitatea angajarii pe o perioada de timp intr-un loc de munca similar?
Cel mai recent răspuns: sarbu_sarbu , utilizator 12:28, 7 Aprilie 2010
Dvs trebuie sa primiti in scris un raspuns vis-a-vis de postul pe care ati dorit sa-l ocupati la sediul central. Daca raspunsul dvs la propunerea societatii a fost in scris, atunci si raspunsul societatii trebuie sa fie in scris.

Acum i-am cerut in scris aceasta decizie, iar seful a zis ca imediat ce va fi gata traducerea in romana a actelor (directorii firmei sunt straini) ce tin de transferul personalului de la acest punct de lucru catre sediul central, ne vor expedia comunicarile in scris si instiintarile despre activitatea ce o vom derula in societate in urma acestui transfer.
Precizez ca in momentul in care ne-au comunicat ca se desfiinteaza posturile actuale - se ofera aceleasi posturi la sediul central, in alta localitate.
In aceasta situatie nu pricep in ce baza trebuie sa predau lucrul meu altei persoane, daca in decizia lor scrie ca mi se ofera acelasi post ca si cel actual?

De asemenea, cand am formulat raspunsul ca sunt de acord sa colaborez cu ei, am atasat actul aditional la contractul de munca (pe care ni l-au dat ei sa-l semnam in cazul in care suntem de acord) si l-am trimis semnat pe mail (am confirmarea de primire).
Inteleg ca este o tehnica de intimidare si vreau sa stiu cum sa raspund corect acestor provocari. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2010
sarbu_sarbu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de confidentialitate Daniela.g Daniela.g Pot fi obligata sa semnez asa ceva sub denumirea de angajament de confidentialitate: \"Sa nu particip in calitate de proprietar, asociat, salariat, sau agenti ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca nicolaie.s nicolaie.s Daca angajatorul a modificat contractul de munca, iar pe acesta nu apare semnatura angajatului, este valabil contractul de munca modificat, sau ramane valabil ... (vezi toată discuția)
Exista cumva o modalitate legala? alexxadavyd alexxadavyd cum poti legal sa impiedici un muncitor de pe santier sa plece de la tine de la firma la o alta colaboratoare cu a ta? poti introduce asa ceva intr-o clauza ... (vezi toată discuția)