avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract
Discuție deschisă în Executare silită

contract

Buna seara.Un contract de credit pentru nevoi personale,este acelasi lucru cu cererea pentru emiterea unui card de credit si cu conditiile generale pentru emiterea si utilizarea cardului,sau trebuie sa existe un contract separat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters71676 , utilizator 22:20, 6 Aprilie 2010
Bună seara.
Cererea e cerere,contractul e contract.Sunt două treburi diferite.
Este legala situatia in care am cerut copia contractului de credit de la un IFN si mi-sa trimis numai copia cererii pentru emiterea unui card de credit si conditiile generale pentru emiterea si utilizarea cardului spunandu-mi ca acesta este contractul de credit?.Inca o data va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale ContSters71676 ContSters71676 Buna ziua.In urma cu cativa ani am cumparat in sistem de rate bunuri de consum.La acel moment nu am primit nici un contract de credit pentru bunurile ... (vezi toată discuția)
Cerere de emitere card reprezinta contract? adryan_ss2 adryan_ss2 Buna ziua,in ianuarie 2005 am facut un asa zis \"credit cu buletinul\" pe 5 ani prin care am achizitionat un produs.Pretul la raft era 1200 lei ,pretul total ... (vezi toată discuția)
Executor bancar andac andac Am facut o cerere de reesalonare a intregii sume,am primit raspuns telefonic sa depun 10% din suma ca sa se poata face reesalonarea,insa in ce conditii nu ... (vezi toată discuția)