avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Forfetar trim I 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Forfetar trim I 2010

Buna ziua,
Ma adresez cu urmatoarea intrebare: in trim I 2010, o societate care nu desfasoara activitate (n-a desfasurat niciodata) - infiintata in anul 2008 si care nu are activitatea suspendata, ce impozit forfetar (daca se mai plateste) achita?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 13:03, 7 Aprilie 2010
va plati impozit forfetar la minim
L_Radulescu a scris:

Buna ziua,
Ma adresez cu urmatoarea intrebare: in trim I 2010, o societate care nu desfasoara activitate (n-a desfasurat niciodata) - infiintata in anul 2008 si care nu are activitatea suspendata, ce impozit forfetar (daca se mai plateste) achita?
Va multumesc anticipat.

550 lei pentru trim 1 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii NELA FURTUNA NELA FURTUNA am infiintat o soc. in dec.2008. Nu am avut activitate si pana la momentul intrarii forfetarului am depus declaratiile pe 0. In primul trim. de forfetar, ... (vezi toată discuția)
Impozitul de recuperat din 2008 se scade din impozitul minim pe 2009? aida1 aida1 Trim I: pierdere Trim II : impozit minim 367 ( achitat) Trim III : impozit minim 550 ( achitat) Trim IV : impozit minim 550 ( neachitat si nedepus D ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar carlaparagina carlaparagina Am o firma din 2006 care nu mai are incasari de la sfarsitul lui 2007. Sincer as fi inchis-o dar am ramas agatata cu un leasing care se va finaliza abia in ... (vezi toată discuția)