avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitul pe teren extravilan
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitul pe teren extravilan

Va rog sa-mi spuneti daca pentru terenul arabil extravilan in suprafata de 5 Ha, detinut de catre Parohia ortodoxa a unui sat (cu titlu de proprietate), aceasta datoreaza impozit conform Codului fiscal. Art.257,lit.b din Codul fiscal scuteste si acest teren? Daca da incepand din ce an avem drept de scutire?
Cel mai recent răspuns: MarcV , utilizator 09:18, 8 Aprilie 2010
art.257 lit.b nu a fost modificat de la adoptarea codului fiscal . Nu se datoreaza impozit pentru teren extravilan al parohiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decret-lege 118/1990(drepturi pers. persecutate politic) vs legea 571/2003 (codul fiscal) feelgood feelgood 118/1990 zice asa: Art. 8. - (1) Persoanele aflate in una dintre situatiile prevazute la art. 1 sunt scutite de plata impozitelor si a taxelor ... (vezi toată discuția)
Retrocedãri terenuri Pr_Ciprian Pr_Ciprian Parohie ortodoxă am făcut cerere de retrocedare teren arabil în 31.10.2005, la comisia de fond funciar al comunei. Până în prezent am primit din 34 ha ... (vezi toată discuția)
Scutire pt terenuri arabile 5 ha veterani Violeta Berbece Violeta Berbece Punctul 6 din lg 303/13.07.2007, publicata in MO 785/20.11.2007, privind modificarea si completarea legii nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, prevede la ... (vezi toată discuția)