buna ziua,
intampin urmatoarea problema: am fost concediat ca urmare a unei concedieri colective, contractul de munca incetand la data de 31.03.2010. trebuia sa primesc salariul pe luna martie si inca 3 salarii compensatorii, conform deciziei de concediere; problema este ca nu mi se vireaza banii si la intrebarile mele legate de salariu mi se raspunde ca "inca nu sunt fonduri". ce ar fi de facut?
din cate am auzit, impotriva firmei s-ar fi declansat procedura de insolventa (este vorba de realitatea-catavencu).
va multumesc!
salariul pe luna martie il vireaza impreuna cu celelalte drepturi la data stabilita pt plata chenzinei a 2-a in aprilie ... pana cel tarziu 25 aprilie (termenul limita pt depunerea statelor de salarii la itm si declaratiile aferente pt luna martie).
daca nu vi se platesc aceste drepturi, pana spre safrsitul lunii, nu mai stati pe ganduri faceti urgent actiune in instanta pt neplata drepturi salariale la tribunal sectia litigii de munca. nu va trebuie avocat, nu aveti de platit taxe ... este gratuit fiind litigiu de munca .... cade in sarcina angajatorului sa faca dovada platilor salariilor.
Neplata salariala
moshu82
buna ziua,lucrez in cadrul unei societati de transport marfa international,am revenit in tara dupa aproximativ 3 luni,mai exact la 1 aprilie,mi-am cerut ... (vezi toată discuția)