avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului dupa concediere colectiva - firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului dupa concediere colectiva - firma in insloventa

Buna ziua,
Am fost disponibilizat in urma unei concedieri colective, urmand ca la 31.03 sa incasez salariul pe luna martie si 3 salarii compensatorii, bani care nu i-am vazut nici in ziua de azi Tinand cont ca firma (Catavencu SA) este in insolventa, ce sanse am sa imi mai primesc banii si ce ar trebui facut pentru recuperarea lor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:45, 9 Aprilie 2010
Actionati in instranta pentru recuperare drepturi salariale, e litigiu de munca , deci sunteti scutiti de taxe. Veti intra ca si creditori la masa credala la lichidarea firmei si veti primii banii cu prioritate fata de alti creditori ai firmei respective- In functie de cat de repede merge procesul de lichidare si de cat de repede obtine lichidatorul banii din lichidarea bunurilor firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat disponibilizat angajator in faliment zoi zoi Buna ziua, Am o intrebare, daca un angajat este disponibilizat in perioada in care firma este intrata in faliment ,angajatul beneficiaza de salarii ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor. adrian_huned adrian_huned Lucrez la firma SC DRUMURI SI PODURI SA DEVA, aflata in momentul de fata in insolventa, as dori sa stiu daca conform legii insolventei am dreptul la salarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante salariale romorioka romorioka In anul 2010 societatea la care am lucrat , a intrat in insolventa la cere. Am ramas cu salarii neridicate si cu contributiile salariale pe 8 luni neplatite la ... (vezi toată discuția)