avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reclame publicitare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reclame publicitare

Buna ziua,
Dc deschid un punct de lucru si as dori sa amplasez o reclama luminoasa sa se vada si sa pun ceva afise pe spatiu am nevoie de autorizatie de la Primarie???si dc aveti idee cam cat ar costa va rog frumos sa imi spuneti si mie....
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:33, 7 Aprilie 2010
Daca este pe domeniul public veti avea nevoie de autorizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare autorizare firma luminoasa BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! As avea nevoie de ajutorul dvs. Ce acte sunt necesare pt a autoriza o firma luminoasa a unui magazin ce are inchiriat spatiul intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Se poate deschide un punct de lucru intr-un container? 888izabela888 888izabela888 Buna seara, Mi-as dori sa deschid un punct de lucru pentru productie creme si momentan spatiul oferit de un container consider ca mi-ar fi deajuns insa ... (vezi toată discuția)