Administratorul este cel numit prin statut si act constitutiv / contract de mandat.
Directorul general apare in societate in baza unui cim.
Daca una si aceeasi persoana intruneste ambele calitati (si mai este si asociat unic pe deasupra), ce prerogative isi asuma in baza a ce?? Unde intervine directorul general si unde Administratorul?
Fisa postului poate trasa diferenta intre cele doua situatii? Este indestulatoare sau nu? Unde actioneaza / raspunde administratorul si unde directorul general, avand in vedere ca sunt una si aceeasi persoana?
administratorul chiar daca este si asociat la un srl de ex. poate avea si calitatea de angajat.
Au mai fost discutate astfel de subiecte si aveti raspunsurile . Cautatile
Va multumesc pentru interventie. Stiu ca s-a mai facut distictia asociat - salariat, dar nelamurirea mea era legata de atributiile administratorului, in comparatie cu ale directorului general si daca este de ajuns ca fisa de post sa deceleze cele doua aspecte intrunite de aceeasi persoana.
Fisa post srl
co.mihai
Buna ziua! Am infiintat zilele trecute un SRL, in statutul caruia sunt asociat unic si administrator. Vreau sa-mi fac si CIM la SRL-ul infiintat, dar COR-ul va ... (vezi toată discuția)