avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

un sfat va rog

Buna ziua.Am platit scoala de soferi pentru fiul meu,insa dupa examenul medical i s-a spus ca nu va putea sa faca scoala.Problema este ca cei de la scoala nu mai vor sa ami inapoieze banii.Baiatul meu trebuie sa faca 2 operatii care ma costa 10 000 lei,pentru noi fiecare leu este foarte important acum,daca nu ai fac aceste operatii poate sa asi piarda vederea.Cum pot sa recuperez banii,ce ma sfatuiti.
Multumesc-
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 23:05, 9 Aprilie 2010
Cand ati platit ati semnat si un contract? Ce scrie in el?
Necazul este ca nu stiu ce scrie.Fiul meu a platit si a semnat contractul,dar nu cred ca l-a citit foarte atent.Ideea este ca nu ne asteptam ca el sa aiba asa mari probleme la ochi incat sa nu i se aprobe cursul.
Contractul a ramas la ei noi nu avem o copie a contractului.
Este greu de dat o solutie atita timp cit nu se stie ce scrie in contractul semnat de fiul d-vs.Faceti tot posibilul si gasiti o copie ...
Corect era sa faceti vizita medicala ,apoi cu dosarul complet....sfaturi tirzii.

Alte discuții în legătură

Am platit unei scoli de soferi orele de curs pentru 2 categorii dar nu am reusit sa fac cursurile. ahom ahom Am platit unei scoli de soferi orele de curs pentru 2 categorii, respectiv A si B dar de ceva vreme profesorii nu mai raspund la telefon iar scoala s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract scoala de soferi 51971 51971 Bună seara. In februarie 2020 băiatul meu s-a inscris la o școală de soferi unde a dat un avans de 550 din totalul de 1900. A facut fișa medicală cu ... (vezi toată discuția)
Am plătit integral un curs la o școală de șoferi dar, din motive personale, am renunțat și am cerut restituirea parțială a taxei. nu vor să-mi dea nimic înapoi, m-ar ajuta o sesizare la anpc? GT834 GT834 Numele meu este G. T., sunt din Galati. In urma cu trei saptamani m-am inscris la un curs in vederea obtinerii atestatului de instructor auto, la o scoala de ... (vezi toată discuția)