avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat!!!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat!!!

Buna ziua!Am nevoie urgent de ajutor....mi-a expirat buletinul in 09februarie2010....trebuie sa ajung acasa saptamana viitoare ce po sa fac pot trece vama????Va rog sa ma ajutati!!PS nu am pasaport ,,,am buletin de italia ca rezident,,,si sunt in italia!!!:((:((
Cel mai recent răspuns: cunapetrica , utilizator 20:57, 30 Decembrie 2010
Si eu va multumesc frumos ca mi-ati raspuns la intrebari si ati avut rabdare!!!Sper sa fie bine,va povestesc cand ma intorc cum a fost!!!O zi buna!!:)
Cum ai rezolvat?

Uite cum mi-am facut eu buletinul la urgenta
www.avocatnet.ro/content/for...
Poti sa vii in tara linistit chiar si fara sa prezinti nici un document de identitate sau calatorie, este suficient sa stii datele tale personale dupa care se pot face verificari la evidenta populatiei. Ca a expirat nu este nici o problema , eventual primesti o amenda. Art. 25 al. (2) din Constitutia Romaniei ,, Fiecărui cetăţean îi este asigurat dreptul de a-şi stabili domiciliul sau reşedinţa în orice localitate din ţară, de a emigra, precum şi de a reveni în ţară. ,, Sa ai grija de tine acolo unde esti si in rest numai de bine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)