avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CARTE DE REZIDENTA PENTRU STRAINII MEMBRII FAMILIILOR ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CARTE DE REZIDENTA PENTRU STRAINII MEMBRII FAMILIILOR ROMANE

Buna ziua cine imi poate spune in ce conditii se obtine cartea de rezidenta in romania?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:40, 7 Aprilie 2010
Va recomand sa studiati site-ul Oficiului roman pt imigrari : www.ori.mai.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea ci fara cetatenie samira89 samira89 Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dv. M-am casatorit recent iar sotul meu e cetatean strain, dinafara ue. Am auzit de la persoane in situatii asemanatoare ca ... (vezi toată discuția)
Rezidenta in romania-perioada si drepturi laraiva laraiva [b]BUNA tuturor si mii de multumiri pt. raspunsurile primite![/b] Am reusit sa ne casatorim(eu cu cetateanul egiptean)aici,in Romania.(sunt romanca):D In ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru un cetatean strain GeaninaAlexandra GeaninaAlexandra De ce acte am nevoie pentru a trimite invitatie prietenului meu in Liban?Si daca este posibil sa ne casatorim in Romania?In caz dupa casatorie el poate sa ... (vezi toată discuția)