avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea CI fara cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea CI fara cetatenie

Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dv. M-am casatorit recent iar sotul meu e cetatean strain, dinafara ue. Am auzit de la persoane in situatii asemanatoare ca se poate obtine o carte de identitate sau asa ceva inaintea obtinerii cetatenitei. Pana in prezent a avut permis de sedere. Nu stiu mai multe, nici nu sunt sigura unde sa merg sa ma informez. Aveti ceva informatii in aceasta privinta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:06, 17 Octombrie 2010
Interesati-va la politie.
Carte de rezident?

Interesati-va la Oficiul Roman pt Imigrari, va dau site-ul oficial unde aveti toate informatiile: www.ori.mai.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi raspunde-ti la intrebare denush denush imi spune-ti va rog ce probleme o sa am in cazul in care eu ma aflu in Romania si am viza expirata (vezi toată discuția)
Permis de sedere angajat angajat Sunt casatorita cu un cetatean american si locuim imperuna in Romania. Ce acte trebuie el sa depuna la ORI pentru a obtine viza de sedere? (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)