avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune teren

O primărie care a dat în concesiune un teren pe care acum vrea să construiască locuinţe sociale, poate rezilia contractul de concesiune, pentru motive de utilitate publică? Precizez că în contract nu sunt prevăzute clauze pentru astfel de situaţii, redevenţa nu este achitată la zi iar firma care a concesionat terenul nu a făcut nici un fel de investiţii.
Cel mai recent răspuns: dianapanaite , utilizator 17:54, 7 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)