avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul se plateste in cazul in care se schimba ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul se plateste in cazul in care se schimba locul de munca?

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cui trebuie sa ma adresez pt problema de mai jos
- pe 15 ianuarie 2010 mi-am schimbat serviciul, la vechiul servici din cele 21 de zile de concediu de odihna am fructificat 10-11 zile nu mai stiu sigur, din cate stiu in data lichidarii mele la vechiul servici, trebuia pe langa salariul pt cele 15 zile de munca sa-mi achite si plata pe zilele de concediu.
nici pana in ziua de astazi nu si-au onorat datoria ?
dati-mi va rog niste sfaturi ce sa fac in situatia de fata?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 19:02, 7 Aprilie 2010
Zilele de CO neefectuate si aferente perioadei lucrate se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.
freeelis a scris:

Zilele de CO neefectuate si aferente perioadei lucrate se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.

colegul meu are dreptate, dv. trebuia sa primiti c/val zilelor de CO neefectuate la data incheierii raporturilor de munca cu fostul angajator. acum puteti sa sesizati ITM-ul local sau sa introduceti o actiune in instanta, Tribunal, solicitind plata drepturilor cuvenite. actiunea este scutita de plata taxelor de timbru.
ar fii bine sa precizati despre care C.O. este vorba: anul 2010 sau 2009... si cum a incetat c.i.m. la vechiul loc de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de anul trecut in cazul in care mi-am schimbat jobul dan82 dan82 Buna ziua, va rog sa ma ajutati la cine ma adresez pt problema de mai jos - pe 15 ianuarie 2010 mi-am schimbat serviciul, la vechiul servici din cele 21 de ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate, neplatite iahim87 iahim87 Buna ziua, In data de 21 aprilie, am plecat de la fostul loc de munca, mi-am dat demisia. Concediul aferent anului 2010 l-am efectuat complet, dar de la 1 ... (vezi toată discuția)