avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediului de anul trecut in cazul in care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediului de anul trecut in cazul in care mi-am schimbat jobul

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati la cine ma adresez pt problema de mai jos
- pe 15 ianuarie 2010 mi-am schimbat serviciul, la vechiul servici din cele 21 de zile de concediu de odihna am fructificat 10-11 zile nu mai stiu sigur, din cate stiu in data lichidarii mele la vechiul servici, trebuia pe langa salariul pt cele 15 zile de munca sa-mi achite si plata pe zilele de concediu.
nici pana in ziua de astazi nu si-au onorat datoria ?
dati-mi va rog niste sfaturi ce sa fac in situatia de fata?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 10:37, 16 Aprilie 2010
Concediul din 2009 neefectuat sau si alte restante?
Pentru anul 2010 nu aveti dreptul la concediu.
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2010
ContSters42179, utilizator
Faceti o cerere scrisa catre fostul angajator prin care sa ii solicitati respectarea obligatiilor legale.
Buna ziua !
Discutati cu conducerea despre aceasta problema , apoi(daca nu sunteti multumit de solutie) ..solicitati in scris ( cu confirmare de primire) plata acestor drepturi neachitate . Daca raspunsul nu va multumeste nici acum ,actionati firma in instanta firma ( actiunea este scutita de taxa de timbru ) . Insa nu stiu daca se merita ... dvs. decideti .....
Compensarea in bani a concediului de odihna ramas neefectuat in anul 2009 se face numai la incetarea contractului de munca .
Daca ati schimbat numai "jobul" si nu si angajatorul , concediul ramas neefectuat il puteti efectua in anul 2010 . Daca acum sunteti angajat la un alt angajator , actionati in instanta angajatorul cu care ati incetat raporturile de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul se plateste in cazul in care se schimba locul de munca? dan82 dan82 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cui trebuie sa ma adresez pt problema de mai jos - pe 15 ianuarie 2010 mi-am schimbat serviciul, la vechiul servici din ... (vezi toată discuția)
Acordarea compensatiei concediului de odihna neefectuat Faur Viorica Faur Viorica Contractul individual de munca cu acordul partilor a fost incheiat in data de 4 feb.2010 . As vrea sa stiu daca am dreptul la compensarea in bani a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat oroles2010 oroles2010 Buna ziua! M-am angajat pe 13 februarie la o firma din Romania cu CIM, legal. In primul an de lucru nu prea am primit concediu de odihna cuvenit, deoarece ... (vezi toată discuția)