va rog sa ma ajutati la cine ma adresez pt problema de mai jos
- pe 15 ianuarie 2010 mi-am schimbat serviciul, la vechiul servici din cele 21 de zile de concediu de odihna am fructificat 10-11 zile nu mai stiu sigur, din cate stiu in data lichidarii mele la vechiul servici, trebuia pe langa salariul pt cele 15 zile de munca sa-mi achite si plata pe zilele de concediu.
nici pana in ziua de astazi nu si-au onorat datoria ?
dati-mi va rog niste sfaturi ce sa fac in situatia de fata?
Buna ziua !
Discutati cu conducerea despre aceasta problema , apoi(daca nu sunteti multumit de solutie) ..solicitati in scris ( cu confirmare de primire) plata acestor drepturi neachitate . Daca raspunsul nu va multumeste nici acum ,actionati firma in instanta firma ( actiunea este scutita de taxa de timbru ) . Insa nu stiu daca se merita ... dvs. decideti .....
Compensarea in bani a concediului de odihna ramas neefectuat in anul 2009 se face numai la incetarea contractului de munca .
Daca ati schimbat numai "jobul" si nu si angajatorul , concediul ramas neefectuat il puteti efectua in anul 2010 . Daca acum sunteti angajat la un alt angajator , actionati in instanta angajatorul cu care ati incetat raporturile de munca .