Contractul individual de munca cu acordul partilor a fost incheiat in data de 4 feb.2010 .
As vrea sa stiu daca am dreptul la compensarea in bani a concediului neefectuat pe anul 2008-13 zile,2009-12 zile si pe 2010 cred 2 zile si cand ar trebui sa se dea salariul de lichidare in februarie sau martie,avand in vedere faptul ca plata salariului se facea o data pe luna in data de 15.
Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariatilor care, într-un an calendaristic, nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.
Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.
Concediul de odihna pe 2008 l-ati pierdut, ptr ca el trebuia efectuat pana cel mai tarziu sfarsitul anului 2009. Cat priveste plata nu exista un termen bine stabilit dar o dna inspector de la corpul de control din ITM mi-a precizat ( am avut mai demult un caz asemanator) ca in termen de 60 zile angajatorul are dreptul sa va faca plata.