avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

crestere si ingrijire copil

Buna ziua

Sa spun pe scurt mica noastra istorioara.Avem o bebelusa de 8 luni.Eu (mama)sunt acum in concediu de crestere si ingrijire insa se pare ca la titi la serviciu lucrurile nu sunt roz avand in vedere criza#-o prin urmare luam in considerare posibilitatea de a trece el in concediu si eu la serviciu.Inainte de data nasterii copilului 2august 2009 tati a cotizat fara probleme .In decembie a intrat in somaj tehnic.Iar din ianuarie iar in somaj tehnic.Acum as vrea sa stiu si in cazul lui se iau in considerare tot ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului sau ultimele 12 de la data cand depune actele sau cum ?ajutor va rog. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: angelik_cojo , utilizator 08:31, 8 Aprilie 2010
Se iau in considerare tot 12 luni anterioare datei nasterii copilului si pentru tata ....
multumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Anca1011 Anca1011 buna ziua, Am un salariat al carui contract de munca a fost incheiat pe data de 08.04.2010. In perioada 16.09.2010-16.09.2012 a intrat in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Insarcinata!!! concediu maternitate ContSters106545 ContSters106545 Astazi am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu cateva aspecte legate de concediul de maternitate si ingrijire copil. - Carte de munca 15 Nov. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mika2010 mika2010 Sunt in somaj din 27 noiembrie 2009 si insarcinata in 24 de saptamani,urmand ca nasterea sa aiba loc in prima jumatate a lunii Mai 2010.Pot beneficia de plata ... (vezi toată discuția)