avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

fata mea de 18 ani a furat un telefon mobil care ulterior a fost restituit i sa intocmit dosar de urmarire penala pt furt calificat .politistul care se ocupa de caz a refuzat sa mi explice daca se alege cu o amenda sau poate face inchisoare. mi-a spus doar ca nu are nevoie de avocat. ar trebui sa apelez la un avocat? :((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:31, 7 Aprilie 2010
flory36 a scris:

nu cunosc legea si nu stiu cit de grava este considerata fapta ei. pot contacta un avocat oarecare sau ar trebui sa ma interesez de un avocat cu experienta . sint disperata.

Este posibil sa fiti trimisa in judecata dar aveti sanse mari sa nu ajungeti la inchisoare.
Incercati sa nu mai repetati astfel de fapte intrucat daca veti repeta astfel de fapta chiar veti ajunge la inchisoare...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)