avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SALARII COMPENSATORII
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SALARII COMPENSATORII

Buna seara,revin cu 2 intrebari.Firma la care lucrez este o companie multinationala care a decis ca anul acesta, sa se retraga din Romania ,mai exact iunie va fi utlima luna.Conducerea ne-a promis 3 salarii compensatorii in luna iunie .Prima intrebare ar fi:salariile compensatorii se impoziteaza ca un salariu lunar normal?
A doua problema este ca toti angajatii acestei companii,au primit in luna ianuarie o hartie semnata de directorul general care ne garanta cele 3 salarii compensatorii,dar intre timp in luna februarie ,s-a schimbat directorul general (cel care ne-a semnat hartia nu mai este reprezentant si nici salariat al companiei);intrebarea nr 2 este: acea hartie prin care ni se garantau cele 3 salarii mai are vreo valabilitate acum fiind la conducere un director care nu a semnat nimic si care se presupune ca ar trebui sa ne dea salariile compensatorii?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:01, 7 Aprilie 2010
1. Da
2. Are daca este semnata in numele firmei (eventual si cu stampila firmei) si nu in nume personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directorul magazinului nu trasmite mai departe opþiunea mea ankalupu ankalupu lucrez la o multinational, are 15 magazine in toata tara, si am primit un set de hartii in care suntem anuntati fiecare in parte ca se fac disponibilizari ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns urgent...incetare cim nionut1976 nionut1976 Va salut. Scriu acest subiect ptr a primi cateva lamuriri cu privire la pasii facuti de mine pentru a obtine incetarea CIM cu acordul partilor. Pot incepe cu ... (vezi toată discuția)
Concediere marius-mau marius-mau Buna seara. Ma numesc M. T., lucrez intr-o cmpanie multinationala din luna martie 2008. In luna decembrie 2009 am fost instiintat ca postul ocupat de mine se ... (vezi toată discuția)