avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... drepturi in uk
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

drepturi in uk

sunt insarcinata cu un englez nefiind casatorita ce drepturi am ?
atat de la stat cat si de la el ?
am locuit in uk 2 ani jumate si pot sa dovedesc
sunt inregistrata la gp
el m-a parasit
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:33, 7 Aprilie 2010
Unde intentionati sa nasteti?
In prezent locuiti acolo si munciti cu contract de munca?

In rest, daca nu isi recunoaste copilul puteti sa il dati in judecata pt recunoasterea paternitatii si apoi sa ii cereti pensie alimentara.
intentionez sa nasc aici in uk
momentan sunt aici in casa lui si nu muncesc
nu stiu cum sa fac ?
Sunteti in casa lui si el v-a parasit?!
Interesanta situatie!:D
In primul rand trebuie sa asteptati sa nasteti! Abia dupa aceea se poate vorbi despre drepturi si despre actiuni in instanta! Fiindca , Doamne fereste , pana la nastere se pot intampla multe!B-)
Succes!
:luck:
da comic lol
sunt in casa lui si azi mi-a zis ca vrea sa ne despartim
si acum e pe internet sa caute bilet spre romania pentru mine

ma gandesc sa ma duc cu chirie pana nasc ,sa vb cu gp -doctorul poate ma indruma spre un ajutor de stat pana nasc
nu stiu complicat ..... merci pentru raspuns

Nu sunt mama Omida, dar va prezic ca o sa ii treaca, o sa va impacati si o sa radeti de discutia de azi cu noi:)

Daca nasteti in UK, copilul va avea automat cetatenie, daca si munceati aveati drept de indemnizatie de crestere + alocatie pt minor. Oricum, va sfatuiesc sa il dati in judecata pe tata daca nu il recunoaste. Si nu plecati din casa lui, decat cu politia:)
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt gravida in 8 luni si as dori sa ma informez asupra ... Octombrie0 Octombrie0 Buna ziua, Sunt gravida in 8 luni si as dori sa ma informez asupra drepturilor mele legat de un copil conceput in afara casatoriei. As dori sa aflu cateva ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara klaudiadenisa klaudiadenisa #-o#-o#-o#-o#-o#-o#-oam o mar problema is gravida in 8 luni cu un german eu trebuie sa nasc in romania deoarece statul german nu vrea sa mi faca asigurare sa ... (vezi toată discuția)
Ma intorc acasa OanaBT OanaBT Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni, locuiesc impreuna cu sotul meu de 6 ani in Anglia, si intentionam sa ne restabilim in Romania inainte sa nasc. Ne ... (vezi toată discuția)