avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

in data de 19 martie am depus o actiune in instanta pt recuperarea drepturilor salariale din data de 1 dec2009 pana la 1feb2010 plus plata conc odihna pe 2009. cat dureaza procesul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 8 Aprilie 2010
Dificil de spus, in medie 4-7 luni.
Poate dura si un an de zile ... daca se ia in considerare si caile de atac impotriva hotararii pronuntate de prima instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa in instanta- conditii revizuire Lungu Constantin Lungu Constantin Prin hotararea pronuntata de tribunal, obliga parata sa acorde reclamantului adica subsemnatului tichetele de masa pentru 2009-2010-2011. Recursul societatii ... (vezi toată discuția)
Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)