avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de la pompieri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de la pompieri

buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ADRIANA PRICOPE , Avocat 11:28, 27 Octombrie 2010
Dar anexa la Certificatul de inregistrare , cu diversele avize, autorizatii de la Protectia muncii, Mediu, sanitar- veterinara etc, se mai elibereaza la infiintarea unei societati? Sau e suficient Certificatul constatator? Eu l-am primit doar pe acesta, dar stiu ca mai demult se elibera si aceasta Anexa...
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
anexa cu stampile nu se mai elibereaza

pentru desfasurarea activitatii de depozitare este necesara solicitarea autorizarii la pompieri sau activitatea se desfasoara in baza declaratiei pe proprie raspundere?

am citit in Norma Metodologica de avizare şi autorizare privind securitatea la incendiu şi protecţia civilă ca autorizatia de la pompieri se obtine in vederea emiterii autorizatiei de construire sau pentru lucrarile de schimbare de destinatie sau modernizare.
prin urmare constructia ar trebui sa aiba aceasta autorizatie...?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
ADRIANA PRICOPE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize magazin mixt Costy S Costy S Buna ziua, Pentru un magazin mixt, (cod caen 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)