avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA FACTURARE TRANSPORT
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

FACTURARE TRANSPORT

BUNA ZIUA! am o mica problema....societatea efectueaza transport marfuri generale la diversi clienti.....dar cu combustibilul clientului. Intrebarea mea este....Pe langa actul aditional la contractul de transport in care este specificat ca acest combustibil este suportat de client......factura cum se intocmeste? Ex: valoare transport (valoarea incluzand si combustibilul) din care se scade valoare combustibil?
val. transport = 119 lei -
val combustibil = 40 lei
total factura = 79 lei
sau valoare transport( fara valoare combustibil)? = 79 lei( valoare factura )
Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 10:44, 9 Aprilie 2010
Multumesc..este cel mai corect asa....are tarif redus (fara combustibil)...la varianta aceasta am recurs pana acum...dar...cum am mai spus a fost discutia si cu ex. celalalt..ceea ce m-a nedumerit...multumesc si O zi buna in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare prestare de servicii cu tarif redus POPESCUCICI POPESCUCICI Un prestator de servicii de transport marfa, factureaza cu tariful intreg prestarea respectiva si apoi pe aceeasi factura scade c.val motorinei necesare ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa tra65 tra65 Buna seara, Am un contract de consultanta tehnica, clientul este de acord sa-mi plateasca o parte din cheltuielile cu transportul (combustibilul), pe masina ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere stefanitaorzan stefanitaorzan Buna seara Sunt administrator in doua societati cu activitati diferite. Una din societati are nevoie de un autoturism. As putea inchiria contra cost unul din ... (vezi toată discuția)